5.11.2010

Tvara kast.....

Det ar 11e Maj...o det ar kallt! For nan vecka sen ville man bara slanga av sig kladerna o springa naken.....men nu far man ga ut med en tjockare troja o scarf....weird!

Vad hander har i NY da??

Tycker det ar nan slags negativ enerig i luften....1 bomb pa Times Square....en "bomb-scare" som visade sig vara en vaska med vattenflaskor....en Staten Island farja krashade nar den skulle lagga till i hamn....o sa rasar en del av taket in i vart vardagsrum i lordags!!! Var i koket o fixade frukost nar vi horde varldens brak....trodde det var katten som hade rivit ner nagot! Men hela vardagsrummet lag i ett moln av damm....o sa ser vi ett stort hal i taket, precis ovanfor soffan! Damm o skit overallt....

Sa istallet for att mysa med en god frukost framfor American Idol sa blev det en snabb frukost i koket o sen satta igang med stadning! Vi holl pa i 4 timmar...dammet var ju overallt!!!

Nu har vi satt upp plast over halet o vantar pa att det ska bli fixat av hyresvarden......

Medans jag vantar pa det ska jag fortsatt att fixa med var website....vi har ocksa fatt hem vara "business cards":


U like??
Now...back to work!!

2 comments:

ÅSA said...

Oj, kunde ju gått riktigt illa!!! Hoppas de kollar över resten av taket också...eller har ni kanske en väldigt överviktig granne ovanpå :)

Caroline said...

Ja...vi hade tur att vi inte satt i soffan!! Njae...ingen overviktig granne utan ett gammalt hus!