2.03.2010

Poff!

Det verkar som om jag o teknologi inte gar ihop den senaste tiden! Forst sa kranglade mobilen nar vi var i Sverige, o fortsatte sa nar vi kom hem. Sen sa pajade satelliten till Tv'n.....o i lordags dog natet!!!
Fick ocksa en smarre chock nar jag sag min mobil rakning.....$200!!!
Min kare mobiloperator tog betalt for att jag surfade pa natet genom min Blackberry nar jag var hemma i Sverige....vilket jag inte har gjort! 2 manader pa raken tog de betalt for det....totalt en summa pa $90!
De ville inte ge med sig att de hade gjort nagot fel....i borjan! Efter att ha suttit med samma person o tjatat fram o tillbaka sa drog jag till med "Put you supervisor on the phone"...for jag kom absolut ingen vart med den manniskan! Efter manga om o men fick jag de $90 avdraget........
Eftersom satelliten nu pajade sa passade vi pa att inte anvanda Directv langre o nu anvanda Verizon. Far ny DVR (som Tivo) o hela tjottaballongen...de kommer imorgon o installerar allt. De kommer mellan 8 pa morgonen....o 5 pa eftermiddan! Harligt! Hoppas de kommer tidigt sa jag slipper sitta o vanta hela daaaaaaan!
Skrev ocksa att internet gav upp i lordags...bara sa dar helt plotsligt! Visade sig att var lilla router hade sjungit sin sista sang...Som tur var, eftersom jag inte kan leva utan nat..hhehe, sa hade min husvard en router som han inte anvande! Sa jag slapp vanta till tisdagen, da kom namligen en ny router! Well well...nu har jag 2!

Sitter har o tittar mig omkring for att se vad som kan handa har nast?? Dvd'n gar sonder....brodrosten.....kaffebryggaren....aaaaaah!

3 comments:

ÅSA said...

Lite spoooooky! :) Passa på att koppla av nu när alla manicker är utslagna!!!

Bra att du stod på dej med mobilräkningen, svårt att bevisa sådant oxå! Förkylningen bättre?

Camilla said...

Lika bra att allt brakar ihop på samma gång, sen är det ju kllart med det:)

Fräckt att lägga på en sådan summa på mobilräkningen. Tur att du fick det fixat.

Ha det gott

Caroline said...

Asa-forkyling ar sa gott som borta. En o annan hostattack. Men det kan man leva med!
Ja..mobiloperatoren kan vara lite frack. Fick en ny rakning...o den var ocksa ganska hog. Sa det blir till att ga igenom den o sen klaga...om det behovs.

Camilla-ja...man far ju se det positiva i det hela. Som Asa sa...sa har jag kopplat av lite nu...ingen tv,mobil ...natet var bara nere i 10 timmar. Men anda! Ganska skont fakiskt!
Vad det galler mobilen sa stod jag pa mig, aven nar de sa att de bara kunde ge mig halva summan. Frackt va!!?