7.27.2009

New Jersey.....






Hade en harlig, dock kort, helg i New Jersey! Vi stack dit tidigt pa morgonen, hade planerat in ett traningspass vid poolen. Hade vart bra att fa gjort det innan solen o varmen blev for mycket. Averkade ca 50 min....intensivt o gott!
Sen slangde vi oss i poolen o latade oss heeeela dagen. Nar det blev dags for lunch sa bestallde vi fran Forte's........det blev "clams with linguini" o "seafood salad"......den sista ar min absoluta favorit...........kan ata huuur mycket av det som helst!! Fantastiskt gott!
Fotade mannen i poolen lite....
Sen sa lag vi o kollade pa film resten av kvallen...
Senare pa kvallen satt jag pa overvaningen av huset, mannen lag i rummet brevid o smasnarkade medans jag satt o kollade pa nat pa natet......nar jag hor nan ropa "Hello, this is Officer Bill"....fran nedervaningen!!
Iihhhh! Jag hade lamnat garageporten oppen....sa officer Bill hade bara klivit in!! Sa jag sprang ner, lite nervos far jag saga, men Bill fragade bara lite fragor....vem jag va....o sant.
De har namligen en polis som aker omkring i omradet o kollar sa att allt star ratt till...o det ar oftast samma polis. Sa han kanner de flesta i omradet....o vilka bilar som star parkerade var...mm!!! Sa han visste att husagarna inte skulle vara hemma......
Jag fick iallafall ur mig att jag tog hand om huset...vilket jag brukar gora ibland...men inte den har gangen...va ju bara dar for att anvanda poolen lite!! Men det behovde ju inte han veta!!
Well well......han tackade for sig o sa god natt......
Som jag sa till husagarna att det maste kannas bra att veta att de har poliser som ar uppmarksamma iallafall!!
Tyvarr sa akte vi ivag tidigt pa sondagen, hade 2 klienter att ta hand om i stan. Sen bar det som vanligt av till the Bronx for att trana familjen!
Vi avslutade dagen med att pipa in till Ikea.....o kopte lite smasaker som behovdes till koket!!
Vi planerar for annu en helg i NJ.....denna gangen blir det nog 2 natter..........harligt!
Kram pa er i sommarhettan.........

5 comments:

Anonymous said...

Aaaah... så där kommer Officer Bill och hälsar på, jahaja.... ;-) Officer Bill........... mmmmmhm ;-) är det inte brevbäraren eller rörmokar'n, så är det Officer Bill..... ;-)
HAHAHAHAHAHAHAHA!!!!

/// Johanna

Caroline said...

Johanna-...hahahah.........

ÅSA said...

Ha ha ha...Officer Bill...kunde ju blivit hur spännande som helst :) Maten såg underbart lockande ut, slurp! Inga foton på dej när du tränar :) Kram

Camilla said...

Hahaha, Ikea har blivit ditt andra hem.
Vilken kul grej med den där officer Bill:) Men samtidigt måste de som bor där känna sig trygga med att det är samma kille som har koll på det mesta.
Ha det gott

Caroline said...

Asa-...nej tyvarr inga foton an. Vi ar oftast ensamna nar vi tranar........sa vi har ingen som kan fota. Men det kommer det ocksa!
Maten ar ju helt underbart god...speciellt skaldjuren....heaven!
Kram pa dig!

Camilla-javisst....maste kannas tryggt att veta att de kan lamna huset en langre tid o att det ar nan som ar uppmarksam!
Aven om det va en shock att se en polis staende i koket....well well!