8.04.2009

I see stars...........

Hej o ha!
Nu ar det varmt kan jag saga.....tungt, klibbigt o svettigt. Ska bli "varre" imorgon, sa efter var morgon-klient drar vi till antingen Robert Moses Beach eller Jones Beach.........kvittar nastan vilken vi aker till bara jag far vara vid havet!!!!!!!!!!!
Idag kandes det jobbigt att vara ute, solen sken som bara den............har inga problem med det men den tunga varmen som vi har.........DEN kan jag var utan. Kandes som om jag gick omkring i ett tocken........slowmotion liksom!
Vet inte varfor, men vi hade bestamt att ta en lang promenad......fran Morton Street till 42nd street....o det sager er mycket va???Haha....
Det ar nagra kilometer....jag kom halvvags sen va jag tvungen att sitta i skuggan o dricka nat kallt. Mannen han spatserade vidare....baklanges!! Han har en ny tranings rutin........say no more!
Efter en halvtimme kom han spatserande till mig igen.....o vi gick ner till Morton Street dar bilen va!
Sen gick mannen o tranade sin klient, o jag satt o vantade......forsokte lasa men det gick inte. Sa jag satt o kollade pa folk istallet.........o vem kom vandrande....om inte Julia Roberts med sin man!
Hej hopp! Gillar att sitta pa Morton Street........dar sag jag Hugh Jackman for inte sa lange sen.......Mike Myers sag jag ocksa!!!
Nu ar vi hemma, nudushad o matt pa sushi!! Nu fungerar jag som en normal manska igen!

Ps...glomde saga.....men vi kollar biljetter hem till Sverige........forhoppningsvist sa aker vi nan gang den 21e augusti eller nat!!! O 3 veckor framover........wahooooo!! Hall tummarna!

9 comments:

Camilla said...

Du, den där gatan verkar vara bra för kändisspaning :)
Jahaja, ni åker hem lagom till jag åker över. Men jag ska stanna lite längre.
Hoppas att det blir liiiite miindre klibbig värme då:)

Ha det gott
Kram

ÅSA said...

Har ni så himla varmt??? Det kan man ju inte säga att vi har här hemma längre...legat strax över tjugo grader men idag är det en riktig toppendag...och jag som ska iväg och shoppa med mamma och Anna...skulle föredragit stranden. Men det blir förhoppningsvis en vacker dag imorgon oxå! Kul med Sverige...ska ni vara hemma tre veckor då? Augusti, september brukar ju vara kanon! Må så gott i sommarvärmen och se till att ha kameran i högsta hugg nästa gång en kändis spatserar förbi :)

Kram kram

Anonymous said...

VEM fasen bryr sig om J Roberts när du säger att ni spanar biljetter till Sviiiden??? :-D Skiiiiit i Julia! Yesss! 21/08 blir perfekt! Loooooova att vi ses så mycket vi kan ok???? Annars blir jag lessen ;-)

❤ ❤ ❤ Johanna

Lillen... said...

Jag är inte hemma då...

Anonymous said...

Vadå Lillen???? Inte hemma????? Men jisses!!!!!! Om Caroline kommer så måste du vara hemma!!!! Aaaaaaaawwww!!!! :-S

///Johanna

Lillen... said...

Jaja....jag får la se till o va hemma då´da! ;-) Bara de inte blir den 20...för då ska jag på ett viiiiktigt möte!! KLART jag ska va hemma, jag ska följa med till päronen o kolla på allt roligt hon packar upp! Sitta i ett hörn o stirra på henne när hon sover. Peta på henne när jag blir uttråkad o skicka över henne till dig när jag jag blir trött på henne....mooohahahah! Ska va där 24-7!!!

Caroline said...

Camilla-javisst......har hort att Bruce Willis har flyttat in i omradet. Sa nasta gang ska jag spana efter honom.
Var det till NJ du skulle? Var nanstans i NJ? Jag bodde i North Caldwell,NJ i 2 ar sammanlagt.
Just nu har den klibbiga varmen lagt sig lite, har varit en ganska harlig dag. Hoppas det haller sig sa!
Kram pa dig!

Asa-tjenare tjenare! Jodu, den har varmen kanns in i margen......jag klarar inte av den alls. Men karln min alskar den har varmen, han ar ju van vid tropiskt vader. Medans jag ligger som en blot pol pa gatan skuttar han omkring, glad o kack som bara den!
Ska ta med kameran pa lorda, ska dit igen. Ska bli kul o se om jag ser Julia igen!
Kram kram!


Johana---men du.......kandisar ar ju bara saaaaa viktiga....maste ju veta vad de gor alltid!! Eller hur?? Eller var det inte du som lag i buskarna med anteckningsblock o kamera utanfor George Clooneys hus i Italien??
Tyckte jag horde rykten om det!??
Nar jag vet nar,var,hur vi kommer hem sa skriver jag direkt....o vi SKA umgas....vare sig du vill eller inte. "Hard-frotteras" med andra ord!

Lillen-.....jaha.....who cares anyway??

Johanna-Nar skaffar du dig en blogg???? "Anonymous".....det namnet anvander du ju nar du skickar hotbrev till folk......gar ju inte att anvanda har!!

Lillen-....ar trott pa dig alla redan!! Puss pa dig!

Camilla said...

Jag ska till ett litet ställe som heter Spotswood, ligger vid East Brunswick, NJ.
Det ska bli jätteskönt. Massor av grillning & resor står på schemat.

Här är det 28 grader nu, så det blir mycket strandbesök. Bada måste man ju...

Ha det gott
Kram

Anonymous said...

Shit.... Hur har du fått reda på om hotbreven? :-/
..................................
Ja, ja, mellan mig å mina hotbrev & Lillen som ska sitta i mörkret med vitorna som glimmar och stirra på dig när du sover - så kommer du att känna dig som fisken i vattnet! ;-) You crazy woman!
Hahahahahahahaha!

/// Johanna