5.23.2009

Out of state........

Vi har akt till North Caldwell,NJ for att sitta hus-hund-katt-marsvinsvakt tills imorgon kvall. Det var soligt o fint nar vi anlande sa vi slangde oss i poolen direkt. Men inte innan vi gick husesyn....de har namligen byggt om lite............and WoooOOOOOooooWW...va snyggt det har blivit. Inte for att det sag for jakligt ut innan..........meeeeeeen va snyggt. Jag har fotat en jaklans massa..sa nar vi kommer hem imorgon ska jag smalla upp en massa kort.
Vad har vi annars gjort??
Plaskade i poolen, last en bok vid poolen....legat o solat...eee..vid poolen. Efter att ha varit lata en stund var det dags for mig att trana, nar jag var fardig sa var det dags for mannen att gora sin "activation" som han kallar det. Sen grillade vi rev o majskolvar pa den stoooooooora amerikanska grillen.........till det blev det en go sallad!
Nu ligger mannen o jaser i "the master bedroom" o jag har smygit in i en av barnens fina rum for att skriva detta.
Nu kanner jag mig halvt dod....sa detta blir inte langre an sa har...tyvarr.!

2 comments:

ÅSA said...

Låter som att ni har det riktigt skönt!!! Blir ni inte sugna att skaffa hus... :) Vad tränar du, gym eller kondition...blir nyfiken! kram på dej

Caroline said...

Hej Asa!
Vi har det riktigt harligt, aven om mannen var tvungen att aka in till NYC for 2 klienter pa pa morgonen. Men forhoppningsvist sa kommer han hem lagom till lunch.
Just nu gor jag mycket kickboxning o boxning....men aven lite pilates mixat in i allt. Vi anvander ocksa medicinbollar en hel del just nu...for att fa armarna i form.
Ska nog utnyttja poolen nar vi anda ar har for att simma lite kanske. Kram pa dig!