4.01.2009

Vad har jag gjort idag??
Jo....har gatt igenom var logg-bok (later som om jag ar kapten pa en bat...) ...dar vi bokar in klienter...tider....antal inbokningar....etc etc.
Sa jag har gatt tillbaks 1 ar....to the beginning of 2008........back in time. Insag att jag var tvungen att ta over "loggen"....mannen har knappt tid for sig sjalv ibland....hur skulle han da ha tid att skriva ner allt??
Det ar valdigt intressant att se over ett helt ar som har gatt...vem som borjade trana, vem som slutade, vem som sa att de ville borja...men aldrig horde av sig.
Men det var inte bara jobb som praglade forra aret, nar jag laser " Found dad in apartment, stroke" 1/15/2008 tanker jag pa vad vi har gatt igenom. 8 manader av 2008 hor till mannens far o hans kamp.....kamp for att komma tillbaka till ett "normalt" liv. Tanker ocksa pa vad min man fick ga igenom, o vad hans familj gick igenom.....
Personligen vet jag att min man larde sig mycket av den tiden, men gjorde resten av familjen det?
Only time will tell...

5 comments:

ÅSA said...

Logg bok...spännande att se vad som hänt under året. Trist det där med din svärfar! Ha en skön vecka, på söndag åker bloggerskan till fjällen! kram

Lillen... said...

"Hej Emma, Sänds åter igen den 5 maj kl 02.35 Med vänlig hälsningTittarservice Tv4-gruppen"

Väcker du mig runt 02.00??? AARRGGHH!!

Caroline said...

Asa- Ha en underbar tid i fjallen....ak lite skidor at mig ocksa....du som kan!

Emma-...hahahha......kl 2 pa morgonen......det du??? Du kan inte spela in??Fraga Malin om de kan spela in??

Lillen... said...

Men hur ska jag kunna se de sen dåååååå???? Har ju ingen VHS!! AARGGHH! Men jag ska snart köpa en sladda eller kanske två för att se de jag har snott ärligt...hoppas de funkar!!

ÅSA said...

Glad Påsk Caroline!!! Hörs när vi kommer hem! Kram