4.13.2009

Tomt!

Da har Borasarna akt hem, vid 14.30 hoppade de in i en taxi o pep ivag till Neward flygplats...
Men inte innan moster Pia har kramat om en o borjat snyfta lite.....da foste jag in henne i taxin innan vattenfallet borjade. Konstigt egentligen....nar en borjar grata borjar jag ocksa.....aven om man vet att man ses ratt sa snart igen.
Det har varit ett fullspackat schema anda sen de steg av planet i onsdags, ingen rast o ingen ro.
Det har shoppats, kollats pa sevardheter, atits god mat, skrattats, vandrats...nagra mil kanns det som...o shoppats lite mer.
Glomde beratta att igar kom hela ganget hem till var lilla lagenhet har pa Staten Island (till vara katters forskrackelse...), vi at pizza, chicken-wings o nybakad kladdkaka......o drack ol....o gin....!
Vill ocksa beratta att de hann med att shoppa lite pa formiddagen idag ocksa.....de borjade nog kanna igen dem pa "Urban Outfitters" o "American Apparell" vid det har laget.
Undrar om de behovde betala for overvikt??
Det far man val reda pa pa Facebook.....
Nu ska jag satta fotterna i ett bad....de behover lite vard efter sa mycket vandrande........

6 comments:

Anonymous said...

Aaaawwww! Ja det känns väl lite tomt nu ett litet tag! Men det går ju alltid över efter en stund, och så kommer du ju till Sviiiiden i sommar ;-)
......... Eller???

✭✭✭ Kramarrrrr från Johanna ✭✭✭

Lillen... said...

Vi håller tummarna Johanna!! Träffade Netten i förra veckan o hon frågade om dom skulle komma hem. Jag bara sa till henna att vi lovar o inte lura henne denna gången... MEN! Du vet la att de e bara du o jag kvar att lura....iiiiii!!!! Paranoid allan blir man ju!!!

ÅSA said...

Verkar som om ni haft några intensiva dagar, är det fortfarande billigt att shoppa, trots dollarns höga värde??? vi väntar nog tills om två år innan vi åker till "Anna of Sweden" :) Kram

Lillen.... said...

Snygg bild du har i headern!! Vilka kontraster...inte ett moln så långt ögat kan nå....heheh!

✭ Johanna from Paris ✭ said...

Ah men "Lillen", vi KAN ju inte luras! Vi e ju liksom förvarnade sedan förra året! Om dom säger att de inte kommer, så tror jag det inte förrän jag ser det ;-)
..... Biljetterna har ju blivit billigare, så det ser la ganska ljust ut :-D Så kommer vi och stör dig. Igen. Aaaaahahahahahahahahahahahahahaha! Vad jobbiga vi är ;-)

Caroline said...

Johanna-...man vet aldrig nar vi dyker upp...det far bli en obehaglig overraskning!

Lillen-u like?? Nar jag sag fotot sa kandes den valdigt "djup"...if u know what I mean?

Asa-njaa...billigt o billigt...kan man nog inte kalla det. Men det hindrade inte Borasarna...de hade spenderar-brallorna pa sig!! Kronan ligger lite battre till an vad den gjorde for nan manad sen iallafall.