4.08.2009

Boras Boras....nej....New York New York!

Idag anlande min moster, hennes van Monica + hennes dotter Emma....det va egentligen meningen att vi skulle traffas pa hotellet....meeeeeen sa hade jag o mannen inga klienter pa hela dagen sa vi stack till JFK o overraskade dem!
Da har Borasarna tagit over NY alltsa...
Vi pep direkt till hotellet, Hotel Belleclaire, slangde av vaskorna o stack ut igen for att ata pa Flor De Mayo. Efter den sena lunchen var det dags for att ga....ga....ga....ga........o ga lite till. Vi betade av en del av Central Park..."Strawberry Fields"...."Tavern on the green"....sen till Columbus Circle. Vi avslutade med kaffe o kanelbulle pa "AQ Cafe": ett svenskt cafe som jag har namnt innan. Valdigt gott!
Nu ar jag o mannen hemma, ska satta mig o vila fotterna framfor tv'n...ska nog titta pa "Lost".
Imorgon ska jag in till stan tidigt....ga till Dunkin Donuts o kopa ett dussin donuts (kara moster AAAlskar sana dar donuts med icing o strossel pa)...o vacka dom tidigt pa hotellet! Ingen rast, ingen ro.....har ska det guidas tills jag stupar!

5 comments:

anna of sweden said...

Så mysigt det låter. Var godiset gott?
Haha. Jag har blivit helt godisfixerad märker jag.

Lillen... said...

Just de....en om dagen!! Men två på påskafton, var de la??;) JORDGUBBAR!*duckar*

Anonymous said...

Aaaaaah! Jag riktigt KÄNNER vad kul det här är för dig! Det är ju så underbart när folk kommer och hälsar på en när man sitter i sitt utland ;-) Haha! Ha det så fantastiskt kuuuul och njuuuut!
Kramarrrr!!!

✭✭✭ Johanna

Caroline said...

Anna-Yess...godiset satt gott...fick tyvarr regler for godiset: " En bit om dagen, paskafton far jag ta 2"...undrar hur det ska ga??

Lillen-Tyst!! Sag inget...namnt inte jordgubbar...........got it??

Johanna-oh ja...det e valdigt kul! Sitta o prata o skratta...pa svenska!!

Lillen... said...

*putt*