6.07.2010

I'm getting old...

Eller...njaaee.....kan inte saga att jag lider av aldersnoja men man far sig en tankestallare nar man far en inbjudan till en "Sweet 16". Tjejen i fraga ar Dana, hon var 2 ar nar jag kom till USA forsta gangen for att vara Au Pair!!!! aaaahhh...tiden gar!....o jag blir bara vackrare for var dag....;)
Det ar 14 ar sen jag lamnade familjen i Sviiiiden o flog (forsta gangen jag flog) till det stora landet Amerika! Sa manga kontraster, allting storre an lilla Falkenberg!
Jag kommer ihag forsta gangen jag tog mig in till NY....vilket aventyr! 19 ar gammal, strosandes omkring pa Times Square, som inte alls var sa "valstadat" o inbjudande som det ar nu! Manga intryck, mycket folk....
Varje dag som jag var ledig akte jag in till NY, traffade folk, fick vanner fran alla varldens horn....fran Sydafrika till Skane...
Det har gatt 14 ar...ajajajjajaj! ;)

5 comments:

Camilla said...

Inte gammal, bara mycket klokare:)
Hur länge har du bott i USA nu?
NY är en trevlig stad, men jag skulle aldrig vilja bor där.För 10 år sen, absolut. För mycket av allt. Det är skönt att åka dit, men skönt att åka därifrån också.

Ha det gott.
Kram

ÅSA said...

Åh, har du bott där så länge! Tror du att du kommer tillbaks till Falkenberg eller stannar du Over There???

Lillen... said...

SHIT!! Hur vågade du? Jag kommer inte ens ihåg de... Weird!! Jag brydde mig väl inte....heheh! Va la ett rum som hägrade;-)

Caroline said...

Camilla-jag instammer...kanner mig inte gammal...sa jag blir nog bara visare!!
Visst-NY ar valdigt intensivt. Folk overallt...alltid!! Men, vi bor pa Staten Island sa vi kanner inte av det dar trycket!Skont att komma hem o kunna ha fonstren oppna...utan att hora all trafik!!!!
Kram!

Asa-jag har varit har permanent sen 2001! Men innan dess var jag har 2 ar totalt som au pair...efter nagra hemvistelser blev jag fast har...;)
Vi vill ju komma hem, kopa en lagenhet eller hus..det beror pa! Det blir nog att aka fram o tillbaks mellan Sverige o USA...vi far se!

Emma-inte en chans att jag hade gjort det nu (kanske)...nu ar man aldre o tanker sig mer for....forhoppningsvis!!
Ja...jag tror nog att du va sketaglad att jag akte sa du kunde ta over mitt rum!!heheh!

Anonymous said...

Din gamla potatis ;-) (Aaaaahahahahaha!)

❤ Johanna