1.11.2010

Ein bischen bilder.....

<--pa JFK..i vantan pa planet till London




<--efter att ha rusat genom Heathrow hann vi till planet till Bryssel
(annu mer vantan)



<--..4 timmars vantan i Bryssel blev trottsam for mannen....om han bara visste hur mycket mer vantande vi skulle gora.....hehe




<--..men sa borjade det snoa....


Resan gick valdigt bra...tills vi kom till Bryssel. Vi hade en layover i 4 timmar, markte att det borjade snoa mer o mer nar vi satt dar o vantade.....O till slut kom det som jag hade bavat for....flygplatsen stangdes! Men det varade bara nan timma, men lange nog for att vart flyg skulle bli avbokat! Hepp hepp!
Sa det var bara till att pipa ut till "biljett-kiosken" o boka om......Men dar sa det stopp o belagg!
Vi var ju saklart inte dom enda som satt i....eee....baten??
Men det var ju saklart med Brussels Airlines som det var mest kaos med...verkade det som iallafall! For nar vi antligen kom ut for att boka om....sa var det minst 200 pers som stod i en enda stor klunga....det skulle ju saklart varit en rak ko.....men det var ju nada organisation pa det dar stallet! Sa man fick nastan klosa sig fram dar man stod som en packad sill!
Efter 3 timmar i den klungan var jag redo att kidnappa nan ...eller nat plan for att komma darifran! Men vi fick "hjalp"...vi kom med planet som gick foljande morgon..! Vi fick saklart hotell o frukost......
Men nar jag fragade efter vart baggage sa sa de att det var redan pa vag till Goteborg..med det flyget vi hade forsokt att komma med pa! "Kackt...va ska vi da ha pa oss ??"...tankte vi dar vi stod i vara klader som vi har haft pa oss sen dagen innan...den 16e...o tankte pa att vi inte kommer ivag for den 18e............
Jaja....trotta som vi var orkade vi inte klaga ......hade jag borjat klaga hade jag bara skrikit pa manskan som "hjalpte" oss!
Vi stupade i sangen efter en liten dush o sen bar det av till flygplatsen igen...efter en ganska god frukost far jag saga!
Vi kom med 9.00-planet....men fick sitta i planet ute nanstans pa landningsbanan i ca 3 timmar innan vi flog ivag!!!!!
Efter att ha anlant i Goteborg sa hade jag en kansla....ni vet...en kansla! Nat va fel!....
Sa vi kom ner till dar man hamtar baggaget...o da ser jag ett av vara baggage staendes vid sidan om sa dar!.....jahapp...
Sen nar baggaget borjade spotta ut fran planet vi akte med idag sa insag vi att vart andra baggage inte var med...............suck! O i den vaskan fanns ju saklart min vinterjacka som jag kackt hade slangt i...for den behovde jag ju inte under resan...skulle ju inte ut nanstans!!!Pss.....dar fick jag! Fick ju spatsera omkring i Falkenberg i min morfars gamla laderjacka.......jakla mafioso sag jag ju ut som!
Mitt baggage fick jag den 22e december..ungefar vid midnatt!!!!!!!!
Har nu skrivit till Brussels Airlines for att klaga lite....o en annan sak...det ar ju olagligt att skicka ivag vaskor som tillhor nan som inte med pa planet!! Kackt va!!!??

4 comments:

ÅSA said...

Kul att se att du är tillbaka...men du...vilken lång hemresa det blev! Har ni haft det skönt här hemma? Kram

Caroline said...

Hejsan Asa!Det var pa vag till Sverige som det kranglade sig...men vi kom ju fram...en dag senare an beraknat!
Vi har haft det alldeles underbart, mycket familj, vanner o massor med mat! Kanns valdigt gott i sjalen!

Miss Nils said...

Men du va en snygg maffiosa!!=)

Caroline said...

Emma-jajaman! Nothing can make me look ugly........;)....