9.30.2009

Suck.........

Kollade in Aftonbladet, de hade annu en lank till Sveriges mest populara eller besokta blogg........
Denna gangen var inte Blondinbella pa topp....utan en annan liten blond 18-aring....fran Stockholm.....Kissie kallar hon sig!
Man blir ju nyfiken pa vad hon har att saga.......sa jag smog mig in till hennes blogg.....
Blir ju morkradd nar man laser vad "dagens ungdom" har att saga.....Guuuu va jag lat gammal dar. Men det ar nog forsta o forhoppningsvist sista gangen jag sager det!
IQ-befriat svammel om shopping,lappforstoringar...brostforstoringar....(yess...hon ar 18.....)skola...pojkvanner....party...fylla....o allmant om hur underbar hon ar o hur alla andra ar NADA!
O detta ska vara den mest besokta bloggen i Sverige???
Jag marker mer o mer att folk har totalt noll respekt for sina medmanniskor....ta Anna Anka som exempel....o sa kommer den har lilla fjollan upploppandes!! O detta LASER folk.....????
What has the world come to??
Paris Hilton, Anna Anka.......
I see a pattern here.........

8 comments:

Anonymous said...

Ja visst är de underbara.... de små glinen vars viktigaste händelser i livet är de senaste inköpta glosset och om detta passar till de senaste inköpta jeansen (som kostar skjortan, men som det lilla glinet köper utan att blinka).
Det är så ytligt att man blir helt tom i huvudet av att läsa dessa bloggar! Man riktigt KÄNNER hu hjärnan skrumpnar bort....
Och korten på sig själva som de sätter på sina bloggar, med maaaaassa kommentarer i stil med : "Ah du är så snygg! Jag önskar jag såg ut så!"
..............
HJÄÄÄÄÄÄÄÄÄLP! :-/
Inte lätt att vara en ung tjej idag och växa upp med en sund kvinno-bild.........

///Johanna

ÅSA said...

Oj vad jag blir nyfiken nu!!! Bra tips om vad man ska skriva om , ifall man vill ha fler läsare...ha ha....Jag tror att vi fortsätter skriva om våra "medelåldern" liv...för nog tycker en 18 åring att vi e gamla tanter :)

Caroline said...

Johanna-.....bimbot finns pa youtube ocksa.....pleaaaasseee....stooopp!

Asa-jadu....kanner mig gammal o vis nar jag laser hennes blogg! Jag skulle vilja ta ett allvarligt snack med henne....eller med hennes foraldrar!!?? Kanske ska lagga ut nat pa youtube som laxar upp dessa sma tjejerna......hmmm??

anna of sweden said...

Haha. Jag såg också artikeln i Aftonbladet och gick in på hennes blogg. Bara att inse. Min blogg kommer aldrig att hamna överst på listan ... :)

Anonymous said...

Carrrrroline! Varför anstränger du dig om att berätta hur det är att bo som svensk i NY? Skippa aaaaallt som inte handlar om shopping, fester, hår, smink, bantning...... Och VIPS så är du på blogg-toppen! ;-) Piece of cake!

☆Johanna

ps : Glöm inte att vara så ytlig och tom som möjligt. Ingen bryr sig om att du har en hjärna.

Caroline said...

Anna-...ja....men du ligger ju ganska hogt upp...pa nan lista pa Aftonbladet! Eller har jag helt simmat ur bild??
Tur att det finns folk med bada fotterna pa jorden som bloggar....

Johanna-ja....det ar nog dags att inse att lasa bocker eller kunna satta ihop en mening som folk forstar ar meningslost.....
Nu ska jag ga o spruta i nat i lapparna o se vad som hander........;)

Anonymous said...

Hahahaha! Apropå det, så har såg jag på tv om en kvinna som hittade en billig produkt på internet att fylla ut läpparna med.
"Toppen! Jag kan spara pengar!" tänkte hon, beställde hem det och sprutade i det själv. Eeeeeeh.... Det blev inte så bra.

KRAAAAM!!!
///Johanna

Caroline said...

Johanna-ja man undrar vad som fick henne att tanka att DETTA VA EN BRA IDE...bara man sparar pengar sa kvittar det vad man sprutar in i lapparna........eller??