7.13.2009

Trott i benen o i huvvet......

Ar precis hemkomna efter en heldag borta fran hemmet!
Det blev en tur till Ikea...kom dit sent den har gangen ocksa...aven om jag forsokte satta eld i hacken pa ganget som ville dit...........meeeeeeeeeeeen det funkade inte!
Den har gangen handlades det, soffa, fatolj, spegel, sang.........skulle blivit mer om de hade haft det pa lager...men det far bli en annan gang. Upplevde nagot nytt den har gangen......att vara sista kund ut.
Det blev nagot krangel nar de skulle hamta ut soffan.........de blandade ihop var bestallning med en annan kunds bestallning. Detta ledde till att det inte blev nagot gjort.....alltsa de sket i att hamta var soffa o den andra manskans saker!!!!!! De hade ju kunnat hamta ut sakerna som hade bestallts o sen fixat o ordnat med vem som skulle ha vad.........aaah denna inkompetens! Men till slut fick vi vad vi ville ha o lastade pa allt pa bilen!
Nu ar vi hemma o forhoppningsvist sa har ganget som shoppade kommit hem sakert till the Bronx...utan att ha tappat soffan "Kramfors" pa vagen over Brooklyn Bridge!
Nu ska jag dusha av allt Ikea-damm...........hej hopp!

3 comments:

Lillen... said...

Latest news! Kramfors nya Brooklyn Bridge!

Anonymous said...

"Oh my GOD! Is that a Kramfors on the bridge???"
Hahahahahahahahahahahahahahahahaha! :-D

/// Johanna

Caroline said...

Hehehhe....allt gick bra....men nar de skulle kanka in med soffan i lagenheten sa va den for stor!! Eller de tror att den ar for stor....de e inte sa piffiga att komma pa olika satt att kranga in mobler......tanker inte langre an vad nasan vaxer vettu!!! Vi ska dit i helgen o se vad vi kan gora!!
Caroline + Vinny=Ikea-experter!