4.19.2009

Yo...I'm in da Bronx....

Bloggar fran the Bronx, ar hemma hos systerdottern Tatiana. Hon har blivit tranad o ska snart borja laga mat till oss...valdigt najs!
Fick precis reda pa att vi kanske "maste" aka till Ecuador i juli, det ar 1 ar sedan Vicente's far gick bor den 31 juli. Det pratades om att det skulle bli ett 1-ars "jubileum"......men det har inte varit nagot prat om det.
Sa nu kanske man far skippa Florida o Sverige....
Hur hur kanns det???
Ja det kanske ni kan gissa??
Kanner mig valdigt sjalvisk....what about Sverige??? What about familjen??
Nu far jag tanka o planera!!!

11 comments:

Anonymous said...

Was???????? Aaaaaah!!!!! Neeeeeeeeej!!!!!!!!!!!!! Ska du vara tvungen att hoppa över att träffa DIN familj (som du inte träffar så ofta...) för att jubilera ngn som dog för ett år sedan? Det är klart att det är trist att han dog... men ska du vara tvungen att ge upp DITT liv också för det? Nämen Carrroline..... Det kan de väl förstå i din "svär-familj"? Att du vill träffa DIN familj ... De har ju varandra runt hörnet när de vill. Inte du .... Buuuu!!!!!!!!
Snyft!

❤ ❤ ❤ ❤ KRAMAR! /// Johanna

ÅSA said...

Vadå jubileum...är det nått att fira att någon gått bort??? Ni får diskutera....måste ju finnas en bättre lösning - lycka till!

Anonymous said...

Neeeeeeej,

Det vill jag inte höra.
Vi vill träffa dig o Vincente såklart. Ska man verkligen fira någon som varit död i ett år vad är för konstig tradition.
Det är det dummaste jag hört.
Kram/Mallan

Caroline said...

Kara vanner....jag vet faktiskt inte vad jag ska gora. Jag tanker helt i samma banor som ni, men detta hade diskuterats precis nar han gick bort. Eftersom manga inte kunde aka till Ecuador da sa hade det pratats om att vi kunde gora nat pa 1-arsdagen.
Men som sagt sa allt jag har hort om detta ar lost prat, har hort att nagra i familjen ska dit i juli iallafall men inget prat om nagot mera. Vi far se!

Lillen... said...

Ett: De e ju inget jubileum! Ett år, till minne av....eehh...va han nu hette!? Herr Peralta?;) Två: Kan ni inte ha de i NY? Ni kan tom ha de i FBG...jag ställer upp, Malin? JOhanna? Finns en minneslund på Skreakyrkogård...hehe!

Caroline said...

Emma-jodu...det hade vart nat!Nej..det ar inget jubileum.... Jag o mannen ska diskutera. Jag vet fakiskt inte hur de hade tankt att ALLA ska komma dit...till Ecuador. Vi hade ju en "begravning" i NY forra aret, o jag o mannen hade sagt att man kan ju aka dit nar man sjalv vill o kan...ga till kyrkogarden o hedra hans minne o allt sant! Men....vad det galler familjen Peralta sa lamnar allt oppet for diskussion o sager att man for gar vad man vill....men om man inte gor som de vill sa far man hora det i aratal framat...o vissa av systrarna pratar bakom ryggen pa en!
Jag bryr mig inte alls va de tycker....men jag maste tanka pa vad Vinny vill o kanner.

Anonymous said...

Haha! Kommentar-storm på ditt inlägg! ;-)
Ja, vi är alla rörande överens verkar det som!!!

❤ ❤ ❤ /// Johanna

Anonymous said...

Det är konstigt med det här katolska "firandet" av bortgång - tror att Os mamma organiserade en mässa för sin mamma minst 4-5 år efter hennes bortgång. Vet inte om hon fortfarande gör det när jag tänker efter...
Hoppas att det blir Sverige trots allt i sommar, men jag förstår att det är ett dilemma om din man vill åka till Ecuador. Själv vill jag hem till midsommar men O vill fira San Juan (som ju är midsommar!) i Spanien så det får kanske bli ett vartannat år firande precis som jul...
Kram och lycka till med semesterplanerna!

Caroline said...

Petra-ja det kanns som om jag ar mitt inne i ett dilemma. Traffar inte min familj sa ofta, darfor vill jag hem sa ofta jag kan. Men sa maste jag ju tanka pa mannen, aven om han ocksa langtar hem till Sverige, men jag forstar ju honom om han vill till Ecuador. Men, som jag sa innan, sa kan man ju aka dit nar som helst under aret.....man BEHOVER inte aka dit pa sjalva 1ars-dagen.
I'll keep u posted!

Anonymous said...

Hoppas de var lika måna om honom när han levde, som när han e död .....

Ha det! (kramar!)
❤ ❤ ❤ ❤ Johanna

Caroline said...

Johanna-mjaaa....kandes mest som om V's mor o far ville ta kal pa varandra....men det ar latt att vara efterklok. "you don't know what u got til it's gone"...som man sager!
Vad galler resten av familjen sa var det barnbarnenn som brydde sig mest. O det verkar som om manga av barnbarnen ska till Ecuador.