2.09.2009

Monday monday.......

Helgen kom o gick fort som vanligt, fick en sk langhelg den har gangen...mannens alla klienter stallde in idag. Ganska kackt att alla stallde in pa samma dag. Sa vi fick en heeeel mandag for oss sjalva!
Vad som ar bra med det har "jobbet" ar att man har sina egna tider, att inte behova ratta sig efter ett foretag eller att vara instangd pa ett kontor hela dagarna......
I am my own boss! Men da galler det ju att ha disiplin......ibland gar det mindre bra....! Men idag fick vi gjort en massa.....PR...PR...PR!
Har lagt till en massa pa mannens blogg...ska aven oversatta nagra artiklar han har skrivit till svenska......vad tycks??
Men ni som ar intresserade nu kan ga in o kolla pa Mannens blogg......all in english though!
Vi gick o sag "He's just not that into you"...helt ok film.....fick mig att tacka my lucky stars for min man.....
Nu ska jag slita mig fran datan, hade tankt att se President Obama halla sin forsta officiella presskonferans. Go Obama!

3 comments:

ÅSA said...

Låter härligt att kunna styra sin arbetstid lite själv...det har jag inte så stor möjlighet till tyvärr. När flyttar ni hem till Göteborg och startar upp ett gym??? :D

Caroline said...

Haha...ja du...den som visste det! Men...vi smaplanerar ju lite....o det smartaste ar ju om vi bor i Goteborg...eller i narheten. Lite mer folk an i Falkenberg. Kom garna med lite tips o forslag.....hihi! Jag langtar hem!

ÅSA said...

Va kul! Har ni planer på att skaffa ett eget gym? Mitt gym blev ju utsedd till Årets gym i Sverige och det beror nog mycket på att de har sin egen grej...Kör så det ryker så kanske jag kan locka folk om ni lägger er i rätt del av Göteborg :)