1.13.2009

Just when u thought it was safe.......

.........sa kommer jag tillbaks till bloggvarlden.......

Vi ar alltsa hemma i staterna igen, resan hem gick bra, inga forseningar...nada problem. Nar vi satte oss pa planet sa hamnade vi brevid en hogljudd italienare som inte kunde engelska! Som tur var sa va det valdigt lite folk pa flyget sa efter vi kom upp i luften kunde vi flytta till battre platser....forsokte forklara det for italienaren....men jag tror vi forvirrade honom........hmmmm???
Oh well!
Seglade igenom immigration o tullen....efter ar av att bli skickad "back stage" sa de kan kolla mina papper lite noggrannare sa kanns det valdigt skont! Nu kan jag bara sta i kon for "US Citizens" o trippa igenom........HALLELUJA!!!
Var lilla katt kom o motte oss i dorren, undrade va i hela friden vi har varit nanstans. Den katten kan "prata" ma jag saga....men nu har hon lugnat ner sig o ligger o snarkar i ett horn!
Jag ska ocksa ta o knyta mig......knasigt jobbigt att halla ogonen oppna!
Snark pa er..........

3 comments:

Anonymous said...

Ah! Ah! Ah! Sa resan gick bra! :-) Good! Nu får du ta och berätta hur det var I fbg, om ni var och åt sushis (mmmm!), vad du köpte på Gekås... och annat smått och gott! :-D I am curioussssss - jag erkanner!!!! ;-)

Anonymous said...

"Back stage"! Ja hade jag haft en snuskig fantasi...så hade jag sagt nåt om ju de nu....heheh!;)

ÅSA said...

Välkommen hem igen!!! Ser fram emot lite mer aktivt bloggande :)