1.15.2009

Filmar de Lost i NY??

Var pa vag hem fran en klient nar vi horde att ett plan hade stortat rakt ner i Hudson River...
Tur att vi slog pa radion sa vi fick hora det.....annars hade vi suttit fast i trafiken hem.....! Det var lange sen man sag sa mycket polis-ambulans-brandkars-sirener i stan pa en gang........tanken gar ju direkt till hur det var efter 9/11.....
Men det gick ju bra.....aven om att hamna i Hudson River i Januari inte skulle vara mitt forsta val......

5 comments:

Lillen! said...

Knasigt värre!! Läste om de på aftonbladet.se....overkligt, som i en dålig film!

ÅSA said...

Såg det i tidningen imorse...Jag har aldrig varit förtjust i att flyga över vatten om i fall att man måste nödlanda...nu förstår jag att man kan göra det där också...planet flöt ju på floden i två timmar!

Blir genast nyfiken, klient...vad jobbar du med egentligen, vågar man fråga??? (nu har vi ju känt varandra ett tag :D

Caroline said...

Hej Asa...jag jobbar med min man...tar hand om hans "affarer"...ska snart smalla upp en website for honom!!Lite svart men det ska ga!
Det var alltsa min mans klient, eller man kan val kalla det min ocksa. Annars sa har jag pysslat lite med fotografi, just nu ar det som hobby men forhoppningsvist sa far jag in foten pa ett stalle snart.....men an sa lange sa far jag inte saga nat om det!!....TOP SECRET!...inte riktigt sa farligt...men jag berattar mer nar jag vet!
Hur kanns det att vara tillbaka till "verkligheten"?

ÅSA said...

Tillbaka till Verkligheten, nästan lika trist som det låter :D Nä så illa är det inte men får jag välja så är jag helst ledig! Oh så spännande jobb du verkar ha...är du dessutom utbildad fotograf? Alla bloggare är så himla duktiga...jag är värsta amatören...Men ganska nöjd ändå :D

Caroline said...

Gick pa fotoskola i Goteborg for nagra ar sedan, jobbade som fotoassistent har i NY, men nu vill jag gora mitt eget.
Din blogg ser verkligen proffsig ut...far jag saga! Jag kan ju aldrig bestamma mig....