12.30.2008

Lägesrapport!

Sitter hemma hos lillsyrran o bloggar...
Anlände till Sverige i fredags...resan gick fort...smidig...inga forseningar!Spenderade helgen hos storsyrran i Kungsbacka ...mycket mysande med barnen o syrran...liiite med svagern ocksa!
Nu ar vi i Falkenberg....vi bor i Olofsbo....NADA folk runt omkring oss....tyst o lugnt...helt underbart! Idag ar det mycket som ska bli gjort............klippning...shopping....bakning...mysa...sla in julklappar! Vi ska namligen fira jul pa nyar....
Insag precis att jag sitter o skriver pa en svensk dator....kan ju skriva med åäö.....hahahah!! Är ganska ovant far jag saga....
Hej o ha......nu ska jag frottera mig med systern.........
kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam allihop............

8 comments:

anna of sweden said...

Haha, skrattar när jag läser om dina å, ä och ö! :)

Hoppas nu att ni får en riktigt härlig Sverigevistelse!
Och God Jul på er! ;)

anna i CO said...

Vad härligt det låter att vara i Sverige! I olofsbo spenderade jag alla mina somrar som liten! Hoppas resan hem hit går lika bra.
God jul och gott nytt år!

✭✭ Bonjourrrr! ✭✭ said...

Hallå du! I am back en Fraaance! Voilà! Flyget var försenat, men jag kom fram bara 30 min försenad till slut. Men helt utmattad .... Om jag blir så seg av att bara åka till Paris, HUR trött är inte du när du åker tillbaka till NY ?? Hmmm..... Fast det hjälper kanske av att man inte reser själv? ;-)
✭✭✭ Ha det så bra med ditt nyårs-firande ikväll! ✭✭✭

Lillen... said...

Gott Nytt År ditt lilla lud.....lussekatt!;) Vi ses om några timmar! Då ska de firas, delas ut o käkas, ja du vet, du kommer ju va där! Love you!!! Happy Nytt År på dig Johanna!!! Hoppas du får en trevlig kväll o en bra början på de nya året!!!

Anonymous said...

Ha ha, jul på nyår - varför inte!! Så jag önskar dig både GOD JUL och GOTT NYTT ÅR! Hoppas att resten av Sverigevistelse blir lika mysig och att 2009 börjar bra.

Caroline said...

Gott nytt år....
till allihop...........

Johanna said...

❤ GOTT NYTT AR!!!!! ❤
Hoppas du har det bra! Idag vaknade jag upp till ett snölandskap! Det hade snöat rejält i natt! Kan du tänka dig! Inte en enda jäääädra flinga i Sverige, men så fort jag e tillbaka i södern : SNÖ! Haha!

Caroline said...

Anna i Co-Visst ar Olofsbo underbart? Nu under vintern ar det alldeles folktomt....helt underbart!